loading

Csikós Róbert,
Opel 
haszongépjármű specialista

> TEL:  +36 30 161 5192


Forduljon hozzánk bizalommal!


Felveszem a kapcsolatot

 

 

Csikós Róbert, Opel haszongépjármű specialista minden kérdésben áll céges és privát Ügyfelek rendelkezésére 15 év tapasztalattal, legyen az Opel felépítményekkel kapcsolatos kérés, vagy akár a legújabb haszongépjármű finanszírozási megoldások

 

Csúcstechnológiát képviselő új termékek folyamatos bevezetésével és ügyfeleink legmagasabb szintű  kiszolgálásával biztosítjuk gépjármű parkjuk kezelését.

 

Szolgáltatásaink középpontjában az Ön vállalkozásának igényei állnak, hogy fuvarfeladataihoz megtaláljuk a legmegfelelőbb jármű típusokat illetve felépítményt. A haszongépjármű beruházáshoz széles körű banki hátterünk által nyújtott lízing lehetőségek közül kidolgozzuk az Ön számára legmegfelelőbb finanszírozási, üzemeltetési konstrukciót. Emellett az adminisztrációs folyamatokkal sem kell törődnie, munkatársaink ebben is maximális segítséget nyújtanak.

 

Bízunk abban, hogy rövidesen Önt is üdvözölhetjük az Opel Hering elégedett ügyfelei között. már két megyében négy telephelyen fogadjuk Ügyfeleinket.

 

 

Ugrás az oldal tetejére